Τακτική συντήρηση εγκαταστάσεων

 

Η τακτική προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων από ειδικευμένους ψυκτικούς εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων, δηλαδή, την μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος (βλαβών – κατανάλωσης), τη βέλτιστη ποιότητα του παρεχόμενου αέρα, τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο, ακόμη και την χαμηλότερη στάθμη θορύβου των μηχανημάτων.

Η Klimaline γνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες και έχοντας πλήρη κατάρτιση για όλους τους τύπους μηχανημάτων και δικτύων αναλαμβάνει την συντήρησή τους προσφέροντας την υπηρεσία "συμβόλαια συντήρησης".

Με προγραμματισμένες επισκέψεις που ορίζονται στο συμβόλαιο και εγκρίνει ο πελάτης αναλαμβάνει την συντήρηση των μηχανημάτων και την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή βλάβης μπορεί να δώσει λύσεις που αφορούν επιδιορθώσεις δικτύου, επισκευή μηχανημάτων και σε χρόνους που θα οριστούν στο συμβόλαιο ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και την κρισιμότητα του χώρου. Η εταιρεία μας δύναται να καλύπτει σε 24ωρη βάση εφόσον αυτό ζητηθεί.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά και χημικά που είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, έχουν πιστοποιητικό ISO 9001 ( Lloyd’s Registered Quality Assurance ), είναι σύμφωνα με τα πρότυπα των κατασκευαστών και επιλέγονται προς χρήση ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της κάθε κλιματιστικής εφαρμογής. Επίσης παρέχει πιστοποιητικά χημικού η βιολογικού καθαρισμού, απολύμανσης και συντήρησης οπουδήποτε ζητηθεί ( νοσοκομεία, δημόσιους οργανισμούς, ξενοδοχεία κ.α. ).