Προφίλ

Η Klimaline Μπεμπλιδάκης ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού, ημικεντρικού και κεντρικού κλιματισμού. Με συνεχή προσπάθεια και με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα των κατασκευών, τα πιστοποιημένα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, την συνέπεια στους χρόνους και την συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες κατάφερε πολύ γρήγορα να αναγνωριστεί ως αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία στο τομέα της.

Την Klimaline έχουν εμπιστευτεί μεγάλοι Οίκοι κλιματισμού για την εγκατάσταση, την συντήρηση και επισκευή των δικτύων και των μηχανημάτων τους. Αποτελεί service της Μitsubishi Electric στην Ελλαδα - για οποιαδήποτε μελέτη και εφαρμογή κλιματισμού σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης για την συντήρηση και την επισκευή όλης της γκάμας των κλιματιστικών μονάδων της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται μόνο από πτυχιούχους μηχανικούς και ψυκτικούς που με την ολοκληρωμένη κατάρτιση, την συνεχή ενημέρωση και την εμπειρία τους μπορούν να εγγυηθούν ότι το αποτέλεσμα των εργασιών θα είναι τεχνικά, τεχνολογικά και αισθητικά άρτιο. Με την γνώση και την εξειδίκευση στην τεχνολογία του κλιματισμού η Klimaline επιλέγει για τις εγκαταστάσεις της αλλά και για την συντήρηση και επισκευή τους υλικά που είναι πιστοποιημένα και σύμφωνα με τους ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς.